Bli agronom, finans är dött

Det är inte bara vi som tror att lantbruk är en framtidsbransch!

Vi har tidigare bloggat om att jordbruksmark och handel med jordbruksråvaror är en allt hetare investering på Wall Street och andra finansiella marknader, inte minst bland de stora pensionsfonderna (se vårt tidigare inlägg här). Ytterligare en person som tror på lantbruk är den framgångsrika investeraren Jim Rogers, mannen som förutsåg den finansiella krisen 2008 och skuldkrisen som vi nu befinner oss i. Rogers har decennier av erfarenhet och grundade tillsammans med George Soros “The Quantum Fund”.

“If you can get the right farmland I would suspect farmland would continue to be a wonderful place to continue to put money. Become a farmer. Finance is finished”

Rogers tror att jordbruksmark och råvaror som bomull och majs är en mycket attraktiv placering i framtiden och säger att lantbruk kommer att bli en av de stora industrierna i vår tid. Spana in YouTube-klippet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>