Bonde på köpet

Är det någon som missat att LRF lanserade sin nya kampanj ”Våga fråga – får en bonde på köpet” idag? I våra kretsar har det deltas och retweetats flitigt på Facebook och Twitter i alla fall. Laddade ner appen imorse men har tyvärr inte varit hemma än så jag kunnat testa den. Någon som provat? Är den bra? Hoppas att många konsumenter kommer gå med mobilen i högsta hugg i mataffären fram över för att få tummen upp eller ner. På Google play har appen redan laddats hem mellan 1000-5000 gånger. Förutom att marknadsföra svenska produkter så är appen ett sätt att öka möjligheten att göra medvetna val vilket är stort i sig.

På sajten finns redan en hel del information och Youtube-klipp. Här är ett med kycklinguppfödaren Bo, Mark Levengood, Alex Schulman och massa små söta kycklingar. Tycker klippet är bra men det känns kanske lite som att Mark och Alex är köpta. Skulle vilja höra varför dom väljer att delta i kampanjen, har dom någon egen övertygelse? Det skulle i så fall kännas äkta och förtroendeingivande.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>