DeLaval söker Produktspecialist

Vill du vara med och utveckla framtidens mjölkproduktion? DeLaval är världens största företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av mjölkproduktionslösningar. Företaget, som ingår i Tetra Laval-koncernen, har 4500 anställda och finns på över 100 marknader världen över. Just nu utlyser företaget ett 18-månaders vikariat som Produktspecialist med start 1:a april. Du som söker bör ha en universitetsutbildning inom lantbruk eller motsvarande, alltså helt perfekt för en agronom! Läs mer om jobbet här.

Vi på ABSOLUTAGRONOM.SE har en förkärlek för snygga reklamfilmer och annan marknadsföring (vi är ju ändå ekonomer!). Den här välgjorda videon om DeLavals Herd Navigator hittade vi efter lite sökande på YouTube. Herd Navigator är ett analyssystem som optimerar mjölkproduktionen genom att identifiera kor som behöver speciell uppmärksamhet samt ger bonden information om vilka åtgärder som ska vidtas. Systemet förbättrar följande nyckelfaktorer inom mjölkbesättningen: fruktsamhet, mastitdetektering och ketosdetektering. Som vi brukar säga: En frisk ko är en bra ko!

Det finns flera agronomer som jobbar på DeLaval i olika delar av världen och en fågel viskade att dom kommer göra flera nyrekryteringar inom den närmaste framtiden så håll utkik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “DeLaval söker Produktspecialist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>