En hel hög med jobb för agronomer

Just nu ligger det ganska många jobb ute för agronomer. För att göra det enkelt lägger vi upp alla i ett och samma inlägg!

Växtodlingsexpert: Syngenta är ett internationellt företag som är ett av de största i världen på utveckling av frön och växtskydd. Syngenta crops protection söker erfaren växtodlingsexpert som skall ansvara för att sälja och marknadsföra Syngentas produkter i mellansverige. Sista ansökningsdag 25 november. Läs mer HÄR!

Husdjursagronom: Jordbruksverket söker en husdjursagronom som skall arbeta med övergripande projektledning för rådgivningssatsningen “Greppa näringen”. Sista ansökningsdag 27 november. Läs mer HÄR! 

Växtodlingsrådgivare: Lovang lantbrukskonsult är ett rådgivningsföretag som har sitt säte i Östergötland och främst jobbar med växtodlingsfrågor. Nu söker de växtodlingsrådgivare som gärna skall ha ett intresse för ekologisk produktion. Sista ansökningsdag 30 november. Läs mer HÄR! Ekonomikonsult och växtodlingsrådgivare: Hushållningssällskapen väst söker två medarbetare till sin lantbruksavdelning. Läs mer HÄR!

Livsmedelsagronom: Menigo är en av Sveriges största grossister som levererar mat och dryck till restauranger, storkök och servicehandel. Företaget söker en kvalitetsassistent med livsmedelsutbildning som skall jobba med att kvalitetssäkra Menigos nya och befintliga EMV-produkter genom produkttester, produktspecifikationer och innehållsförteckningar. Sista ansökningsdag 20 november. Läs mer HÄR!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>