En himla bra dag!

Vi skulle knappast kunna ha kvar vårt namn på bloggen om vi inte passade på att tipsa om en speciell dag. Den 30 november, alltså nästa lördag, är det nämligen dags för Agronomdagen 2013.

Själva temat för dagen är “Matens pris” och Agronomförbundet (med Louise Valentin och Simon Strandvik i spetsen) har fixat en rad intressanta föreläsningar som hålls på KSLA i Stockholm.  För att man ska hinna med lite “gott snack” blir det också middag på kvällen!

På schemat står bland annat föreläsningar med Cecilia Mark-Herbert som är en fantastiskt inspirerande forskare i markandsföring, Patrik Holm-Thisner som kvalitets- och inköpsdirektör på McDonalds och Thomas Hoszek som är generalsekreterare för Lindingöloppet (!). Allt ska avslutas med en paneldebatt som hålls ihop av moderator Kjell-Arne Nilsson.

Man skulle ju kunna tro att detta är en dag för BARA agronomer, men så är det faktiskt inte! Alla som är intresserade av ämnet är välkomna :-)

Alla anmälningar ska göras till mailen agronomdagen2013@gmail.com.

Mer detaljer om tider och om anmälan kan du hitta via den här länken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>