Fashion show på Ultuna

Det är inte varje dag som det är modevisning på Ultuna Studentkår! Som många av våra läsare vet är det sen gammalt många agronomer och agronomstudenter som gillar att klä sig i oljerock (så kallad Östermalmspressening) och andra kläder i samma stil. Därför kom Kulturella utskottet på idén att tillsammans med Butiken på Landet anordna en modevisning. KulU stod i baren och lagade dom godaste hamburgarna som kåren någonsin smakat och visningen började med en imponerande dansuppvisning av Tenika och hennes tjejer. Kläderna visades upp av studenter på skolan, inte minst av kårordföranden Mattis och ABSOLUTAGRONOM.SE:s egen Brita Prejer :-) Två mycket välklädda och trevliga värdar höll i det hela genom att introducera varje modell och deras outfit. Tre modiga deltagare tävlade om en Barbour-jacka genom att sälja in jackan för en jury. Jättekul när det händer lite nya grejer på kåren, tack Kulturella utskottet!

Tyvärr inte den bästa bildkvaliteten men så här såg det ut på kåren igår kväll:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Fashion show på Ultuna

  1. Jättekul att se!
    Kan ni göra en boggintervju m mark/växt-studerande och kanske husdjurs-studerande? Jag skulle vilja veta om vardagen och studier, säg en typsik veckas schema, pluggtakt och den allmänna inställningen hos studerande? Om ni har tid så tack på förhand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>