Matkoncept för dig på språng

Centralen i Stockholm får förändrat utseende efter månader av ombyggnationer. Sprang förbi i veckan och kunde inte låta bli att knäppa lite kort på två butiker som vi inte sett där innan: Gooh (som nu finns på markplan nära Uppsalatåget, spår 3) och ICA To Go.

Gooh (GOtt Och Hälsosamt) är ett samarbete mellan Lantmännen och Operakällaren (coolt!). Företaget, som funnits sedan 2005, säljer färdigrätter som ska vara lika goda som maten på Operakällaren och dessutom hälsosamma och prisvärda. Rätterna komponeras såklart av Operakällarens kökschef. Gooh har satt guldkant på färdigmat! Företaget har över 300 försäljningsställen, till stor del i vanliga mataffärer men även i företagets egna butiker som den på Centralen. Vägg i vägg ligger ICA To Go och är översvämmad av smörgåsar, baguetter, wraps, färdigrätter, frukt, smoothies, sallader och färskpressad juice. Konceptet har funnits sedan 2010 och finns på fyra ställen i Stockholm.

 Fräscht att de finns goda och nyttigare alternativ till den andra snabbmaten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>