Min sköna höna!

Nu är det fredag och vi vill passa på att ge ett STORT GRATTIS till oss själva och till alla läsare för att ABSOLUTAGRONOM.SE fyller ett år idag! Det har gått himlarns fort. På den här tiden har vi publicerat 175 inlägg, fått 344 likes på facebooksidan och 170 följare på twitter. I genomsnitt har vi haft ca 450 besök i veckan och det är “veckans agronom” som är de mest populära inläggen. Är det någon som har några kommentarer eller idéer på vad som är bra eller mindre bra med bloggen så skriv gärna några ord i kommentarsfältet!

För att bjuda på lite ögongodis så här en fredag kommer här några fantastiska bilder på hönor som praktiserar som fotomodeller! Det är fotografen Peter Lippman som på uppdrag av modemagasinet marie claire gjort en serie foton av hönor som bär exklusiva smycken.  Vet inte hur mycket photoshop som är inblandat i en sån här serie, men det är en imponerande samling fotomodeller, vilken karisma. Som Tyra Banks hade sagt, FIERCE!
Nästa vecka väntar en ny “veckans agronom”, TREVLIG HELG!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>