Nåja, vad är väl en bal på Syltan?

Du har väl inte missat att Ultuna Studentkår fyller 80 år i år? Ultunesare missar aldrig ett tillfälle att fira, därför känns ett hejdundrande firande som ett självklart val! Kåren kommer att firas en hel vecka och firandet avslutas med en Jubileumsbal lördagen den 13 oktober.

Än finns det platser kvar till balen, var med och gör firandet oförglömligt! Anmäl dig på kårens hemsida. Som vanligt börjar balen med fördrink på kåren 17dk för att sedan fortsätta med middag i Syltan. Menyn är något utöver det vanliga och har temat lokalproducerat. Det kommer serveras dovhjort från Kiplingebergs gods till förrätt och helstekt fläskfilé från Nibble Gårdsgris med örtslungad kulpotatis från Ekhaga till huvudrätt. Middagen avslutas med chokladmoussebakelse med havtornssås. Vegetariska alternativ finns såklart för den som önskar. Efter middagen dansar och umgås vi på kåren hela natten lång. En och annan klack i taket utlovas!

Under veckan ges många tillfällen till nostalgiska tillbakablickar, men även uppmärksammande av vad kåren är och gör idag och i framtiden. Veckan bjuder på många möjligheter att under trivsamma former träffa både nya och gamla vänner från Ultuna. Missa för allt i världen inte inspirationsföreläsningarna onsdagen den 10:e då Ultuna gästas av tunga namn som pratar på temat “Den gröna framtiden”. Föreläser gör Paul Svensson, TV-kock, Christel Cederberg, årets agronom och Jakob Söderberg, Svensk mjölk. Det bjuds dessutom på fika och underhållning. Direkt efter föreläsningarna öppnar puben.

Oavsett årgång är vi alla Ultunesare. Kom till Ultuna och upplev den Ultunesiska andan och styrkan i det Ultunesiska kamratskapet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>