Nytt och fräscht!

Efter att ha hållit på med bloggen i nästan 1,5 år så kände vi att det var dags för lite förändring. Inte direkt när det gäller innehållet utan snarare utseendet. När vi förklarar för någon vad vi skriver om så brukar vi säga att vi har en matblogg fast med fokus på de tidigare leden i kedjan (var går gränsen för matblogg liksom?). Dessutom tycker vi det är spännande med hållbarhetsfrågor eftersom det händer så mycket nytt på den fronten.

Målet med bloggen var från början att bredda bilden av agronomyrket och att inspirera både studenter och folk i branschen. Det målet gäller fortfarande, men det har också kommit till lite nya teman. Vi hoppas att vi kan inspirera alla som har ett intresse för lantbruk, livsmedel och hållbarhet!

För att fräscha upp och för att utseendet på bloggen bättre ska spegla vad vi skriver om idag vände vi oss till Kajsa.

Kajsa Nilsson är grafisk designer och egen företagare som gör alla möjliga uppdrag. Vi bad henne göra en ny header och en logotyp. Våra önskemål var att illustrationen skulle spegla vad vi skriver om – djur, natur, människa, mat och hållbarhet. Vi ville ha jordnära men också modernt, inte för ljust och inte för mörkt, inte för lantligt men ändå med fokus på lantbruk osv osv…inget lätt uppdrag alltså. Vi hade därför inte väntat oss att det kunde bli så bra som det blev. Titta gärna in på Kajsas hemsida och blogg!

Inom kort kommer vi också får lite tillskott när det gäller skribenter och teman på bloggen…men mer än så säger vi inte nu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>