Välkommen!

Hej och välkommen till bloggen ABSOLUTAGRONOM.SE. Vi som driver bloggen heter Brita och Frida, är 26 och 25 år gamla och pluggar båda till agronom på SLU i Uppsala. Idéen att starta en blogg kläcktes i våras men vi började jobba med bloggen först i augusti och nu är det alltså äntligen dags! På kuppen har vi lärt oss om WordPress, domäner, kodning, web design och annat vilket är en stor djungel för oss.

Vi hoppas att bloggen blir en mötesplats för agronomstudenter, agronomer i arbetslivet och företag i branschen. Bloggen kommer innehålla branschnyheter, inspiration i form av bilder, YouTube-klipp, korta intervjuer med agronomer i arbetslivet, länkar till jobbannonser och mycket mer.

Foto: Tobias Neselius

Titta gärna under “Om oss” för att läsa mer om bloggen och vad den kommer innehålla. Är det något som du vill att vi ska skriva om, någon vi ska intervjua etc. maila oss på info@absolutagronom.se. Vi vill också passa på att tacka de som hjälpt oss med bloggen, ett särskilt tack till: Christian Steffensen på Kirkeweb samt Tobias FOTÓN Neselius och Alexander Ström.

Vi hoppas att du tycker ABSOLUTAGRONOM.SE är kul, inspirerande och nyttig och inte minst att du hittar hit igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Välkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>